За албума

A Little Bit Longer

(албум на Jonas Brothers)

Записан: 2007-2008

Издаден: 12 август 2008

Жанр: поп рок

Стилове: поп рок, тийн поп

Времетраене: 39:34

Музикален издател: Hollywood Records

Пореден албум: трети

Продуцент(и): Джон Фийлдс

Език: английски


          A Little Bit Longer е третият студиен албум на американската поп рок група Jonas Brothers и вторият им, публикуван от Hollywood Records. Излиза на 12 август 2008 и получава предимно благосклонни оценки. Нарежда се на 40-о място в класацията Топ 50 най-добри албума на 2008 от списание Rolling Stone и на 49 в класацията 100 най-добри песни на същото списание. Първият сингъл е Burnin' Up и излиза на 20 юни.Албумът е кръстен на песента, написана от Ник Джонас по повод преживяванията му с диабета. Материалният албум е направен от 100% рециклирани материали.

          На 5 август 2008 албумът е пуснат по "The Leak" на MTV, където един човек е имал възможност да го слуша още преди да бъде издаден.

Песни

  1. "BB Good"
  2. "Burnin' Up"
  3. "Shelf"
  4. "One Man Show"
  5. "Lovebug"
  6. "Tonight"
  7. "Can't Have You"
  8. "Video girl"
  9. "Pushin' Me Away"
  10. "Sorry"
  11. "Got Me Going Crazy"
  12. "A Little Bit Longer"
 

Японско издание

официален албум + тези четири песни

  1. "When You Look Me in the Eyes"
  2. "Hello Goodbye"
  3. "Live to Party"
  4. "Infatuation"

 

Сингли

          "Burnin' Up"

          "Burnin' Up е първият сингъл от албума и е пуснат официално чрез радио станции на 20 юни 2008. На същия ден по Канал Дисни за пръв път се излъчва видео клипът на песента след премиерата на Camp Rock.

 

          "Lovebug"

          Вторият официален сингъл от албума, Lovebug, е представен за пръв път на MTV Video Music Awards 2008, а официалното му пускане е на 30 септември 2008. Официалният видео клип на песента е пуснат за пръв път по Канал Дисни на 19 октомври същата година.

 

          "Tonight"

          Третият официален сингъл, Tonight, е потвърден на 36-ите Ежегодни Музикални Награди на Америка. Издаден е на 4 януари 2009, а премиерата на видео клипа е на 19 януари 2009.

 

          Промоционални сингли

          На 24 юни 2008 iTunes обявяват, че ще пускат по една песен от албума на всеки две седмици, като част от сделка. Песните били "Burnin' Up", "Pushin' Me Away", Tonight и "A Little Bit Longer". Заради високи дигитални продажби, всички тези песни участват в класацията Billboard Hot 100, като "Tonight" се класира най-високо - на №8. След издаването на албума всички песни участват в различни класации на Billboard.

Изпълнители

 

  • Ник Джонас - вокал, барабани, китара, пиано
  • Джо Джонас - вокал, китара, пиано, перкусии
  • Кевин Джонас - беквокал, китара, мандолина
  • Джон Тейлър - китара
  • Грег Гарбовски - бас китара
  • Джак Лоулес - барабани
  • Райън Лейстман - клавирни инструменти

Класации и продажби

 

          В първата си седмица албумът заема първа позиция в Billboard 200 с 545 402 продажби. Всички песни участват в Billboard Hot 100, The Bubbling Under Chart или Pop 100. Четирите сингъла, пуснати по iTunes, участват в класацията Топ Песни на iTunes. Албумът се определя като издание на Hollywood Records с най-много продажби през първата си седмица в САЩ и по света.

          През втората си седмица, албумът остава на първа позиция със 147 хил. копия, а през третата пада на четвърто със 80 хил. . Има продадени 1 520 000 копия в САЩ и има платинен сертификат.

   





{START_COUNTER}