Лична информация

Джо Джонас

Информация

Рождено име: Джоузеф Адам Джонас

Също известен като: Джо

Роден: 15 август 1989 г. (1989-08-15) (на 20 г.)
Аризона
, САЩ

Стил: поп – рок, тийн – поп

Занятие(я): певец, автор на песни, актьор

Музикален инструмент: китара, пиано

Години на активност: 2005 - досега

Музикален издател: Hollywood

Свързани изпълнители: Джонас Брадърс, Деми Ловато, Майли Сайръс, Тейлър Суифт

Уебсайт: JonasBrothers.com
          

          Джоузеф Адам Джонас, роден на 15 август 1989 в Каса Гранде, Аризона, е американски певец, музикант и актьор. Заедно с ат брси Ник той е вокал на популярната банда Джонас Брадърс, основана от него и двамата му братя Кевин и Ник.

Личен живот              

            Джо е роден в Аризона, син на Денис, бивша учителка на жесто-мимичния език и певица, и Пол Кевин Джонас Старши, музикант, автор на текстове на песни и бивш Евангелистки Министър.

          През 2006 излиза с Ей Джей Михалка от поп дуетът Aly&AJ, както тя потвърждава в MySpace блогът си.         

         През 2008 Джонас има доста раздухвана връзка с кънтри поп певицата Тейлър Суифт. На 11 ноември същата година, в интервю, тя казва, че Джо скъсал с нея в 27-секунден телефонен разговор. В отговор на това, той пише в блогът си в MySpace:

Обадих се, за да обсъдя чувства с другият човек, но очевидно тези чувства не са били приети добре. Не съм затворил. Някой друг го направи вместо мен. Телефонните разговори продължават само толкова, колкото човекът от другата страна иска.

 

          но публикацията вече е премахната. По-късно той заявява, че се опитвал а се свърже с Тейлър след късането, но никой не му е отговорил. Суифт пък посвещава песен на разбитото си сърце след раздялата им.         

          Джо започва връзка с Камила Бел след нейното участие в клипа към песента им Lovebug. След почти едногодишна връзка, двойката се разделя.            

         По-късно Джо има и връзка с Деми Ловато, като това се оказва най-дългата му връзка. След година те се разделят, поради това,че Деми и Джо не се подкрепяли в връзката, взимали са решения несъгласно с другия.        

          Някои любопитни факти за Джо са, че любимият му цвят е син, има навик да си гризе ноктите. Tой е считан за "свалячът, кръшкачът" на бандата.





{START_COUNTER}