Лична информация

Кевин Джонас

 

                Информация

Рождено име: Пол Кевин Джонас

Също известен като: Кевин, К2

Роден: 5 ноември 1987 г. (1987-11-05) (на 22 г.)
Ню Джързи, САЩ

Стил: поп – рок, тийн – поп

Занятие(я): музикант

Музикален инструмент: китара

Години на активност: 2005 - досега

Музикален издател: Hollywood

Уебсайт: JonasBrothers.com 


          Пол Кевин Джонас Втори, познат още като Кевин Джонас или К2, е роден на 5 ноември 1987 и е известен американски певец и актьор. Участва в популярната група Джонас Брадърс заедно с другите си двама братя, Джо и Ник. През 2008 се появява в списъка с най-сексапилните живи мъже.

 

Личен живот

 

          Кевин е син на Денис, бивша учителка на жесто-мимичния език и певица, и на Пол Кевин Джонас Старши, автор на тесктове на песни, музикант и бивш Евангелистки Министър.На 1 юли 2009 той се сгодява за дългогодишната си приятелка Даниел Делеса, бивша фризьорка, с която са се запознали на ваканция със семействата си на Бахамските острови през 2009. За да обявят годежа на Кевин и Даниел, родителите на Джонас публикували следното съобщение на официалния сайт на братята, във фен сайтове, както и към членовете на бандата:

Сърцата ни са изпълнени с радост и сме щастливи да споделим с вас, че синът ни Кевин поиска ръката на приятелката си Даниел. Нейният отговор е "да" и ние се чувстваме невероятно благословени, че тя ще се присъедини към семейството ни. Двамата още не са избрали дата. Надяваме се, че сме отгледали Кевин така, че той да бъде прекрасен мъж и съпруг. Моля, присъединете се към презнанеството на семейството и поздравленията. Благодарим за подкрепата.

          Кевин вярва в любовта от пръв поглед, доста старомоден е с момичетата и спазва тридневното правило, както го е учила майка му - ако кани момиче на среща, го прави поне три дни преди избрания ден, за да може тя да нагласи графика си. За 21-вият си рожден ден той получава като подарък Ферари, а самият празник празнува със семейството си и близки приятели, за разлика от много на неговата възраст. На 19 декември 2009 Кевин се жени за годеницата си в замъка Охека. Ник и Джо са шафери.





{START_COUNTER}