Участия във филми и предавания

Участия във филмови продукции и телевизионни предавания

Ранни години

 

          Дебюта си в актьорството братята правят при участието си като гости в епизод на популярния сериал на "Канал Дисни" Хана Монтана. Скоро след като са работили с Майли Сайръс (в ролята на Хана Монтана), те се появяват в нейният 3D Филм-Концерт "Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert" (Хана Монтана и Майли Сайръс: Най-Добрият от Двата Свята) като откриваща група.

          Докато са на турнето си Look Me In The Eyes тримата снимат поредицата от кратки филми Джонас Брадърс: Изживей мечтата, разказващи за живота им по време на турнето. Включват и клипове на братята, почиващи, учещи, пазаруващи, заедно със семейството и приятелите си и пр.

          Участват в специално шоу на Канал Дисни, наречено Studio DC: Almost Live, половинчасово предаване, включващо Мъпетите като звезди на Канал Дисни. По същото време, братята се появяват и на Игрите на Канал Дисни за третото им ежегодно провеждане.

2008

          Филмовият си дебют бандата прави във "Кемп рок", където изпълнява ролята на група с името "Кънект Три". Джо играе главната мъжка роля, като Шейн Грей, Ник е китаристът Нейт, а Кевин - китаристът Джейсън. Филмът е пуснат на екран на 20 юни 2008 по Канал Дисни в САЩ.

          През април 2009 братята приключват със снимките на първия сезон на сериала Джонас (JONAS), като пълното заглавие (със съкращение JONAS) е "Junior Operative Networking as Spies". Оригиналната идея е за трима братя, имащи своя рок група и междувременно работещи като шпиони за правителството, но по-късно сценарият е променен и сега става дума за трима братя, които трябва да се справят с двойнствения живот на рок звезди и обикновени момчета. Сериалът е пуснат за пръв път на 2 май. Във втория си сезон, филмът е преименувам на Jonas L.A..

          След големият успех на Кемп Рок продължението му е на път. Джонас Брадърс ще се завърнат в Кемп Рок 2 като групата "Кънект Три" и дори се очаква по-малкият им брат, Франки Джонас, също да участва.

          Братята озвучават херувимите в Нощ в музея 2.

          От Дисни са обявили, че се подготвят за продължение на документалните кратки епизоди "Джонас Брадърс: Изживей мечтата във втори сезон. Записите вече текат и продукцията ще излезе в началото на 2010.

Филмография

 

Година

ИмеДжоНикКевинЗабележки
2007Хана МонтанаСебе сиСебе сиСебе сиЕпизод: Аз и Г-н Джонас и Г-н Джонас и Г-н Джонас
2008Джонас Брадърс: Изживей мечтатаСебе сиСебе сиСебе сиГлавни роли
Кемп РокШейн ГрейНейтДжейсънОригинален филм на Канал Дисни
2009Джонас Брадърс: 3D концертътСебе сиСебе сиСебе сиГлавни роли
Jonas L.A.Джо ЛукасНик ЛукасКевин ЛукасГлавни роли
Нощ в музея 2ХерувимХерувимХерувим20th Century Fox
2010Кемп Рок 2: Последния концертШейн ГрейНейтДжейсънОригинален филм на Канал Дисни




{START_COUNTER}