За албума

It's About Time

(албум на Jonas Brothers)

 

Записан: 2005-2006

Издаден: 8 август 2006

Жанр: поп - рок

Стилове: поп - рок, тийн - поп

Времетраене: 36 мин

Музикален издател: INO Records, после Daylight

Пореден албум: Първи

Продуцент(и): Майкъл Мангини, Стийв Грийнберг

Език: английски


        It's About Time e дебютният студиен албум на групата Джонас Брадърс. Издаден на 8 август 2006 от по-късният им продуцент "Columbia Records". Има голям успех в Християнския жанр. Излиза първо в Християнските книжарници чрез INO Records, а по-късно и от Daylight Records на пазара, като три от песните са заменени с други три, включващи кавърите на Busted. След като развалят договора си с първия си музикален продуцент и подписват с Hollywood Records след появата им в Дисни, количествата от албума са изчерпани. Огромната му рядкост е подсилена и от фактът, че вече го няма и дигитално. Това прави единствените бройки много скъпи.

Песни

Вариант на INO Records

  1. "I Am What I Am"
  2. "Mandy"
  3. "One Day at a Time"
  4. "Time For Me To Fly"
  5. "6 Minutes"
  6. "You Just Don't Know"
  7. "Underdog"
  8. "Don't Tell Anyone"
  9. "7:05"
  10. "Hey, We're Gonna Be Alright"
  11. "Dear God"

Вариант на Daylight Records

  1. "What I Go To School For" - кавър (3:36)
  2. "Time For Me To Fly" (3:08)
  3. "Year 3000" - кавър (3:22)
  4. "One Day at a Time" (3:55)
  5. "6 Minutes" (3:06)
  6. "Mandy" (2:48)
  7. "You Just Don't Know It" (3:39)
  8. "I Am What I Am" (2:10)
  9. "Underdog" (3:16)
  10. "7:05" (3:48)
  11. "Please Be Mine" (3:13)

Общо: 36:00

 

Сингли

Mandy (Манди)

 Издаден: 27 декември 2005

Формат: CD сингъл

Записан: 2005

Жанр: поп - рок, тийн - поп

Времетраене: 2:48

Звукозаписна компания: Columbia

Автор(и): Jonas Brothers


           "Mandy" (Манди) е първият сингъл на Джонас Брадърс и е от дебютният им албум It's About Time. Издаден е като такъв на 27 декември 2005 със видео от три части. Песента е написана за семейна приятелка на име Манди. Включена е в албума Zoey 101:Music Mix (Зоуи 101: Музикален Микс), саунтрак към предаването Zoey 101 (Зоуи 101), след като песента е използвана в първият телевизионен филм на предаването, Spring Break-up. Сингълът не успява да заеме добри места в класициите на никоя държава по света.

Музикални клипове

          Епизод 1: Епизодът започва в училище (снимано е в Гимназията Пасадена в Пасадена, Калифорния). Манди пише съобщение на приятеля си да се срещнат на паркинга, но след като бие звънеца си изпуска телефона без да забележи. Ник Джонас го намира и тича през навалицата, за да ѝ го даде. Тя е на паргинга с гаджето си (ролята се изпълнява от Родерик Галоуей) и неговите приятели. Ник изтичва и да ва телефона на Манди, но това не се харесва на приятелят ѝ. Когато Ник се връща от училище, той го преследва с колата си.

          Епизод 2: Ник бяга от приятеля на Манди, качва се на тротоара и изчезва в някакви храсти. Приятелят на Манди слиза от колата, за да го потърси, но след като не го намира се отказва и го вижда в колата на братята му (Кевин шофира, Джо е на пътническото място до него, а Ник е отзад), които отминават смеейки се. По-късно през тази вечер Манди и гаджето ѝ са на бала и са коронясани за Крал и Кралица. Братята също са там. Тя се опитва да си тръгне, но приятелят ѝ я издърпва и я целува по устните. Тя бяга и вижда Братята навън. Моли ги да я закарат до вкъщи и те го правят. Влиза в къщата си и се кара с баща си. Бяга навън и в същото време гаджето ѝ и приятелите му спират до колата на Братята. Видеото завършва с нея, чудеща се с кой да тръгне.

          Епизод 3: На следващия ден Манди е в колата на приятеля си, който троши пощенска кутия с бухалка за бейзбол. В училище тя му връща колието си в знак, че къса с него. Тръгва си и отва при Ник и Джо, които седят до едно дърво. Бившият и приятел вижда това и отива при тях, за да ги заплашва. Манди тича, за да намери Кевин. Двамата се качват в колата му и спират при Ник и Джо, които бярзо се качват. По пътя в колата се качват още две момичета и Братята махат самодоволно на бившото гадже на Манди. Отиват на мястото, където изпълняват песента. Клипът завършва с "The End?" (Край?).

 

Изпълнители

Ник Джонас - вокал, китара, пиано, барабани

Джо Джонас - вокал, китара, пиано, дайре

Кевин Джонас - китара

Джон Тейлър - китара

Грег Гарбовски - бас китара

 





{START_COUNTER}