За албума

Jonas Brothers

( албум на Jonas Brothers)


Записан: 2007 - 2008

Издаден: 7-ми август 2007 год.

Жанр: попрок

Стилове: поп рок, тийн - поп

Времетраене: 42:49

Музикален издател: Hollywood Records

Пореден албум: втори

Продуценти: Джон Сфера

Език: Английски

           Джонас Брадърс е едноименният втори студиен албум и първи международен дебютен албум.  Издаден е на 7 август , 2007. "Hold On" е вторият сингъл от албума , следван от "SOS" – като трети сингъл , и "Когато ме погледнеш в очите" – като четвърти сингъл.

Песни

 

 1. "S.O.S"  
 2. "Hold On"  
 3. "Goodnight and Goodbye"  
 4. "That's Just the Way we Roll"  
 5. "Hello Beautiful"  
 6. "Still In Love With You"  
 7. "Australia"  
 8. "Games"  
 9. "When You Look Me In The Eyes"  
 10. "Inseparable"  
 11. "Just Friends"  
 12. "Hollywood"  
 13. "Year 3000"  

Сингли

          "Годината 3000 "

          " Година 3000 " е първият сингъл от Джонас Брадърс. Той първоначално се появили дебютния албум на групата It's About Time и е кавър на Busted песен.

         " Hold On "

         " Hold On " е вторият сингъл от Джонас Брадърс и е издаден на 22 май , 2007. Тя е включена в Disney Channel оригиналния филм Джони Kapahala : Отново на борда, и видео клип е пусната за насърчаване на филма.

          "SOS "

          "SOS " е третият сингъл от Джонас Брадърс и е издаден на 3 август , 2007. Това е най-успешният сингъл от албума , връхна точка # 47 Австралия при ARIA класациите, # 49 на Канадски Hot 100, # 26 за Немски класациите, # 14, на Ирландски класациите, # 21 на италианския FIMI класациите, # 13, относно Класациите на Обединеното кралство, и # 19 в САЩ Billboard Hot 100. Това беше първия си сингъл към графиката в Канада , Германия , Ирландия , Италия и Обединеното кралство. Това беше първата им най- двадесет хит в САЩ.

         

          "Когато ме погледнеш в очите "

          "Когато ме погледнеш в очите " е четвъртият и последен сингъл от Джонас Брадърс, Издаден на 25 януари , 2008. Това беше повторно записване на версията, която първоначално се появи на Ник на едноименният албум. Той отбелязва третата си изпълнение диаграма в Австралия (# 46 на ARIA класациите) , вторият им в Канада и Великобритания ( # 30 , както на Канадски Hot 100 и Класациите на Обединеното кралство) , както и тяхното четвърто място в САЩ ( # 25 на "Билборд" Hot 100, и третата си най- четиредесет песен ") . 

Персонал

 • Ник Джонас - Вокал, Китара, Пиано, Барабаните
 • Джо Джонас - вокал , Перкусия, китара, Клавиатура
 • Кевин Джонас - Китара, Предистория Вокали
 • Джон Тейлър - Соло китара
 • Грег Garbowsky - Бас китара
 • Джак Лоулес - Барабани
 • Райън Liestman - Клавиатура
{START_COUNTER}