Личен живот на групата

                                   Личен живот

          Братята са всеизвестни с имиджа си на семейна група и всичките са Евангелисти. Баща им е бивш пастор, а те са обучавани вкъщи от майка си. Освен това, тримата са положили клетва за въздържание от секс преди сватбата си и, като доказателство за волята си да я изпълнят, носят специални сребърни пръстени - символ на непорочността, на левите си ръце. Този на Ник е изработен в Дисниленд, а на Кевин - в "Тифани". Джо казва, че те са символ на "обещанието, което са дали пред Бог и пред себе си", а Ник: "те са нещо като нашият начин да бъдем различни от останалите". Започнали да ги носят от момента, в който родителите им ги попитали дали искат да го направят. Въздържат се и от алкохол, тютюн и други вредни вещества.                

          Ръсел Бранд се подиграва със символите на непорочността на Наградите на MTV за Видео Клип през 2008, като размахва сребърен пръстен и твърди, че един от братята му го е дал. Казва: "Браво, Джонас Брадърс. Всеки от вас носи пръстен, за да покаже, че няма да прави секс. Повече бих ви повярвал, ако разнасяхте гениталиите си." По-късно обаче среща много критики и се поднася извиненията си.                  

          Братята са подгравани в епизод на Саут Парк, наречен The Ring (бел. пр. "Пръстенът"). Освен това са споменати в песен на Джей Зи.





{START_COUNTER}