Лична информация

Ник Джонас

Информация

Рождено име: Никълъс Джери Джонас

Също известен като: Ник

Роден: 16 септември 1992 г. (1992-09-16) (на 17 г.)
Тексас, САЩ

Стил: поп – рок, тийн – поп

Занятие(я): певец, автор на песни, актьор

Музикален инструмент: вокали, китара, пиано, барабани, глокеншпил

Години на активност: 2004 - досега

Музикален издател: Hollywood

Свързани изпълнители: Джонас Брадърс

Уебсайт: JonasBrothers.com


          Никълс Джери Джонас, познат още като Ник, е роден на 16 септември 1992 в Далас, Тексас. Известен е най-вече като член на групата Джонас Брадърс, която сформира заедно с братята си Кевин и Джо. Всичко започва като соло проект на Ник, но когато продуцентът чува песен, написана и изпълнена от тримата, той решава да подпише с тях като група. Наскоро той сздава групата Nick Jonas & The Administration, която издава първия си албум през 2010.

Личен живот

          Ник Джонас е роден в Далас, Тексас и отгледан в Ню Джързи като син на Денис,бивша учителка на езика на глухонемите и певица, и Пол Кевин Джонас Старши, музикант, автор на песни и бивш Евангелистки Министър. Той е третият син в семейството. Положил е обет за въздържание от полов контакт до сватбата си и го засвидетелства чрез сребърният пръстен, който носи на лявата си ръка. Казва, че за него той е "начин да бъдем някак различни от всички останали". Братята му споделят този обет. И тримата са обучавани вкъщи от майка си.Когато е на 13 му откриват диабет и носи специална помпа, която му помага да се справя с него. Има собствена организация, наречена "Промяна за Децата" (Change for the Children Foundation), която си партнира с пет други благотворителни организации. Целта им е да наберат достатъчно средства и да осведомят децата как да се справят с диабета, подпомагайки ги.Ник излиза с Майли Сайръс през 2005-2007, но се разделят. През пролетта на 2009, в интервю, Джо Джонас загатва, че Ник и Майли отново са заедно, но самият Ник не потвърждава нищо. Той казва:

Радвам се, че отново поддържаме връзка, свързани сме отново. За известно време бяхме...не толкова свързани, както сме сега и...хубаво е да имам приятел отново.




{START_COUNTER}